Toolkit

icons previsual VR

Virtual Reality

Virtual Reality (VR) komt steeds vaker voorbij. U leest erover op uw social media kanalen, of u krijgt ineens een VR-bril bij uw nieuwe telefoon. Het is een technologie waarbij u een bril op uw hoofd zet en zo uzelf in een andere wereld waant. De bril registreert elke beweging van uw hoofd, waardoor het lijkt alsof u écht in een andere wereld zit.

 
349ee3d5-9285-40ff-be41-9851b3b4c2ad
icons previsual AR

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt.  In het Nederlands betekent ‘augmented reality’ letterlijk: verrijkte werkelijkheid. Het is dus een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. 

iphone-augmented-reality-ar-ikea
icons previsual mr

Mixed Reality

Met mixed reality (MR) komen de mogelijkheden van virtual reality en augmented reality bij elkaar. Via een bril verschijnen realistische 3D beelden in de echte wereld. Zo plaatst u een virtuele inboedel in een pand dat mogelijk nog onder constructie is. Of krijgt u een handleiding te zien hoe u te werk moet gaan.

Augmented-Reality-Cover-1
icons previsual webdesign

Webdesign

Het bouwen van websites is een modern ambacht. Het is handwerk, met oog voor detail. Of het nu een website, webshop, campagne of applicatie betreft. Webdesigners laten dingen werken die er nooit waren. Ze helpen bedrijven online te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Zo verenigen ze verschillende partijen met elkaar.

Schermafbeelding 2018-01-04 om 15.55.07
icons previsual Graphic design

Graphic Design

Een grafisch vormgever ontwerpt en bepaalt onder andere de huisstijl, de lay-out en de typografie van advertenties en brochures. Het is dan ook de grafisch vormgever die in samenspraak met de opdrachtgever de vormgeving verzorgt tot een uiteindelijk resultaat. 

Schermafbeelding 2018-01-04 om 15.57.03
icons previsual Blockchain

Blockchain

Blockchain wordt gezien als de grootste technologische innovatie sinds het internet. Het principe van blockchain is een, met alle betrokkenen, gedeelde database, die veilig, open en controleerbaar is. De database kan zonder gecentraliseerde operator bestaan. Wilt u hier meer over weten of wilt u een workshop over blockchain volgen? kijk dan eens hier: Coinversable

noteworthy-blockchain-projects
icons previsual 3d modeleren

3D Modelling

Door het 3D modelleren van uw product kunt u uw klanten alle mogelijke aanzichten en toepassingen virtueel laten zien. U kunt in VR met het product oefenen, het in een display zetten als hologram of het model tot leven laten komen door middel van AR. Het begint met een 3D model en daarna zijn de mogelijkheden eindeloos.

maxresdefault
icons previsual 3d scan

3D Scanning

Als u een bestaand product hebt, of iets tastbaars waar waar geen 3D model van is, dan kunnen we het inscannen. 3D scannen is in feite het tegenovergestelde van 3D printen, de vorm van een object wordt vertaald naar digitale informatie. Natuurlijk kan dit met een gebruiksvoorwerp maar ook met een gebouw of plangebied.

foldio-360-turntable-for-3d-scanning
icons previsual 3d print

3D Printing

U wilt uw ontwerpen eerst in het echt zien? De vorm even vasthouden en tastbaar maken voordat er echt geproduceerd wordt? 3D printen is hiervoor de uitkomst. Het printen van een 3D model geeft extra inzichten en anders wel de bevestiging dat dit het ontwerp is voor uitvoering.

img_0865-100540662-orig
icons previsual holo

Hologram vitrines

Een goede en duidelijke (product) presentatie verhoogt de beleving en de educatieve waarde van een product. De interactieve mogelijkheden in combinatie met 3D modellen en hologrammen brengen uw tentoonstelling naar een hoger niveau. We bieden niet alleen complete vitrines maar ook de mogelijkheid om uw bestaande expositie een interactieve laag te geven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

3D-HOLOGRAM-05
icons previsual drones

Drone technologie

Drones worden alsmaar populairder en zijn inmiddels niet meer weg te denken. Drones werden oorspronkelijk ontwikkeld voor militaire toepassingen. Tegenwoordig is er een groeiende interesse om drones in te zetten voor zakelijke toepassingen zoals het maken van scans of media- en filmtoepassingen. Wilt u meer weten over drones en de toepassingen van drones?
Kijk dan hier: Geowings

580b57fbd9996e24bc43bfac
icons previsual 360º

360º Opnames

Wij ontwikkelen hoogwaardige 360 graden video’s met gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van virtual reality. De 360 graden video is te bekijken via mobiel, social media en uw website. Natuurlijk is deze te bekijken via een VR-bril.

sphericam2-360-4k1